Een korte impressie van de markt van 5 juni!

De voorbereidingen voor de 4de grote kofferbakmarkt aan de Costerweg zijn weer in volle gang. Wij hebben er enorm veel zin in. Ruim 200 standhouders hebben zich al aangemeld dus met elkaar kunnen we er weer een mooie markt van maken!🙂

De advertenties verschijnen deze week in de plaatselijke nieuwsbladen en de vlaggetjes, inschrijfnummers, dranghekken en dergelijke worden weer opgezocht! 

 

De Costerweg wordt weer klaargemaakt voor de 4de editie van Kofferbakmarkt Culemborg. De advertenties in de plaatselijke kranten zijn aangeleverd en de kofferbakmarkt zit weer zo goed als vol geboekt.

Zeer zonnige kofferbakmarkt op parkeerterrein bij de pont van Culemborg.

Het ziet er nu nog leeg uit maar zaterdag 11 juli staat het hier vol met geopende "kofferbakken". Kom snuffelen op een mooi stukje aan de Lek.

Beste mensen .

Op onze markt van 7 juni gaan we voor het eerst gebruik maken van een toiletwagen.

In deze wagen zitten 3 dames toiletten en 1 herentoilet en 2 plas bakken.

En een fonteintje

PR voor bezoekers via de kranten van start

Ons reclamebord op weg naar locatie langs de N320

5 juli 2015

Kofferbakmarkt 11 juli i.s.m. Culemborg Bijvoorbeeld

De kofferbakmarkt bij de pont van Culemborg op het voormalig Steenovensterrein is zo goed als volgeboekt. Op het achterste gedeelte van de Veerweg en op het grote parkeerterrein aan het einde van de Veeweg (voorbij de pont) zullen ruim 80 standhouders hun tweedehandsgoederen aanbieden.
Deelname vanaf € 12,50. Bezoekers GRATIS toegang. Aangeraden wordt op lopend en op de fiets te komen. Parkeren met de auto kan aan de rand van Culemborg vanwaar er pendelbusjes zullen rijden. Dit zal duidelijk worden aangegeven door Culemborg Bijvoorbeeld.

15 juni 2015

Ruim 220 kofferbakken geopend op 7 juni

De nieuwe indeling met vaste standplaatsen voor de standhouders heeft het gewenste resultaat gehad. Alle 220 deelnemers over 240 standplaatsen stonden binnen anderhalf uur op de juiste plaats. De zon liet het zeker niet af weten en ruim 3100 bezoekers hebben de markt bezocht. De toiletwagen was veruit het item met de meeste positieve feedback (ter vervanging van de dixies).
Kortom het was weer een geslaagde markt! deelnemers, bezoekers en medwerkers: BEDANKT!

31 mei 2015

Kofferbakmarkt 7 juni VOLGEBOEKT

Het beloofd weer een goed gevulde kofferbakmarkt te worden op zondag 7 juni. Alle beschikbare standplaatsen zijn volgeboekt. Deelnemers succes met de voorbereidingen en bezoekers graag tot 7 juni!

29 april 2015

Promotie kar met de aankondiging voor de markt van 7 juni is al gereed

Vanaf 5 mei mogen we de aankondiging van de Kofferbakmarkt van zondag 7 juni weer langs de N320 plaatsen.

10 april 2015

Veel bezoekers voor Kofferbakmartk op 2de paasdag

Ruim 4200 mensen hebben de kofferbakmarkt aan de Costerweg bezocht op maandag 6 april. Na een koude start brak na 12.00 uur de zon door en mede daardoor hebben we gedurende de hele dag veel bezoekers mogen verwelkomen aan de Costerweg. Deelnemers en bezoekers: bedankt voor jullie bijdrage aan de gezellige sfeer en graag tot de volgende keer!

30 maart 2015

De kofferbakmarkt voor 6 april is volgeboekt

Alle 210 standplaatsen zijn inmiddels vergeven. De kofferbakmarkt voor maandag 6 april is helemaal volgeboekt! Voor onze andere markten in 2015 kunt u zich natuurlijk gewoon nog aanmelden.

23 maart 2015

Al ruim 170 standplaatsen bezet

We hebben het deelnemersaantal van de eerste grote kofferbakmarkt al overschreden! We hebben echter toestemming om een aantal standplaatsen aan de markt toe te voegen dus inschrijven is nog mogelijk.

10 maart 2015

Plaatsing reclame langs de N320

We hebben een grote PR actie uitgevoerd. Met toestemming van de gemeente hebben we langs de provinciale weg N320 een reclamebord geplaats om onze markt ook voor bezoekers goed onder de aandacht te kunnen brengen.

maart 2015

Speciale editie Kofferbakmarkt in juli

Door de organisatie van Culemborg Bijvoorbeeld zijn wij benaderd om een kofferbakmarkt te organiseren tijdens dit evenement. Deze speciale editie gaat plaatsvinden op zaterdag 11 juli nabij de pont van Culemborg (Veerweg).
Op een groot parkeerterrein is ruimte voor zo'n 100 standplaatsen. Op het kleinere parkeerterrein vooraan op de Veerweg wordt voor de derde keer een kunstmarkt georganiseerd en er zijn ook roeiwedstrijden. Kortom het beloofd een gezellige dag te worden bij de Haven van Culemborg. Wij gaan ons best doen om ook hier een leuke kofferbakmarkt te organiseren.

februari 2015

Voorbereiding voor de kofferbakmarkten in volle gang

De inschrijvingen voor de kofferbakmarkten van 2015 stromen binnen. De eerste 100 standplaatsen voor april zijn al bezet.
Verder hebben we een facebook-pagina gelanceerd en veel flyers opgehangen in de regio. Dank aan alle ondernemers die hun medewerking verlenen aan onze promotie.

november 2014

Plannen voor 2015 bekend

In oktober hebben we met de gemeente gesproken en de vergunningaanvragen voor 3 markten in 2015 zijn inmiddels in behandeling. In december gaat de werving voor deelnemers weer van start maar eerst krijgen de deelnemers van de 1ste grote kofferbakmarkt van Culemborg de kans om zich in te schrijven. Eind van deze maand zullen zij mail/post ontvangen.